POLITICA DE RETUR PENTRU PRODUSELE ACHIZIȚIONATE ONLINE:

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 30 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice, începând de la ziua în care intră in posesia fizică a produsului.

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Pentru o procedură simplificată, te rog să ne contactezi telefonic la 0790 000 296 și să trimiți scanat pe e-mail la contact@bianconero.ro formularul de retur din interiorul coletului.

După ce formularul va fi procesat, vei fi contactat/ă telefonic sau prin e-mail cu privire la soluționarea cererii. De asemenea, tot procesul poate fi făcut și prin intermediul aplicației de mobil WhatsApp la numărul de telefon 0790 000 296.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

Suma de returnat va fi returnată în contul solicitat de către client în formularul de retur, în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care s-a anunțat returul prin e-mail sau telefon. Returnarea banilor se face doar într-un cont bancar doar după ce produsul a ajuns la noi și a fost verificată integritatea acestuia.

PRODUSUL RETURNAT TREBUIE SĂ FIE ÎN ACEEAȘI STARE ÎN CARE A FOST LIVRAT!

În ceea ce privește bijuteriile personalizate, datorită faptului că sunt create și produse la comandă, ele nu pot fi returnate (în conformitate cu legislația în vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create și realizate doar la comandă – nu se pot returna.
În cazul inelelor a căror măsură poate fi modificată, clientul poate solicita acest serviciu în termen de maxim 15 zile de la data achiziției. Procedura de modificare este gratuită pentru inelele încrustate cu diamante, costurile adiționale fiind percepute doar în cazul în care este necesară adăugarea de material (aur), necesar pentru mărirea diametrului bijuteriei. Costul va fi calculat în funcție de gramajul/cantitatea de aur adăugată.

CHELTUIELILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CLIENT.

Îți recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA RETURUL:

1. Dacă produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă.

2. În situația unor abuzuri (returnări repetate).

POLITICA DE LIVRARE

Bianco Nero  asigură livrarea produselor achiziționate online. Transportul este de minim 15 lei pentru toate comenzile, în funcție de curierul ales. Termenul aproximativ de livrare a produselor este de 3 zile lucrătoare pentru produsele din stoc.

Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare totală mai mari de 500 lei.

Bianco Nero nu comercializează și nu livrează produse în afara României.

MOTIVE DE RETUR MARFĂ:

1. Greșeală comandă client

2. Greșeală livrare SC GRINGO SRL

3. Produse noi cu defecte de la producător

4. Produse defecte în timpul perioadei de garanție

5. Asigurare service contra cost

6. Produse deteriorate din cauza transportatorului (în maxim 48 ore de la intrarea în posesia coletului)

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Accept Detalii