Politica de retur pentru produsele achizitionate online.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Pentru o procedura simplificata , te rog sa ne contactezi telefonic la 0765339445 si sa trimiti scanat pe e-mail la bianconerosilver@yahoo.com formularul de retur din interiorul coletului.

Dupa ce formularul va fi procesat vei fi contactat/a telefonic sau prin e-mail cu privire la solutionarea cererii.

Deasemenea tot procesul poate fi facut si prin intermediul aplicatiei de mobil WhatsApp la numarul de telefon 0765339445

Termeni si conditii

Suma de returnat va fi returnata in contul solicitat de catre client in formularul de retur, in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care s-a anuntat returul prin e-mail sau telefon Returnarea banilor se face doar intr-un cont bancar doar dupa ce produsul a ajuns la noi si a fost verificata integritatea acestuia.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Firma de curierat prin care se realizeaza returul este FAN COURIER.

In ceea ce priveste bijuteriile personalizate, datorita faptului că sunt create si produse la comanda, ele nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create si realizate doar la comanda – nu se pot returna.
În cazul inelelor a căror măsură poate fi modificată, clientul poate solicita acest serviciu în termen de maxim 15 zile de la data achiziției. Procedura de modificare este gratuită pentru inelele încrustate cu diamante, costurile adiționale fiind percepute doar în cazul în care este necesară adăugarea de material (aur), necesar pentru mărirea diametrului bijuteriei. Costul va fi calculat în funcție de gramajul/cantitatea de aur adăugată.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul daca:

  1. Produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa.
  2. In situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Politica de livrare

Bianco Nero  asigură livrarea produselor achiziționate online. Transportul este gratuit pentru comenzile a căror valoare depășește 200 de lei. Pentru comenzile mai mici costul transportului este de 25 de lei.

Termenul aproximativ de livrare a produselor este de 3 zile lucratoare pentru produsele din stoc.

Mentionam ca livrarile se fac gratuit prin compania de curierat Fun Courier.

Bianco Nero nu comercializeaza si nu livreaza produse in afara Romaniei.