Produsele achiziționate prin intermediul magazinului Bianco Nero sunt însoțite de certificat de garanție care atestă autenticitatea și calitatea acestora. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate. Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de Bianco Nero sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare. Toate produsele sunt însemnate cu marca de garanție proprie DJ21 sau cu marca de certificare a ANPC, însemn înregistrat la ANPC, titlul aliajului din aur 585 (14k), și titlul aliajului din argint 925. Aurul de 14k are în compoziție 58,5% aur pur și 41,5% alte metale, în timp ce argintul este constituit din 92,5% argint și 7,5% alte metale. Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de Bianco Nero sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. Serviciile de reparație sunt disponibile la sediul Bianco Nero din strada Ștefan Velovan nr.25, Craiova. Soluționarea garanției se va efectua în termen de maxim 14 zile. În acest interval de timp, departamentul tehnic Bianco Nero poate fi contactat telefonic la numărul 0765339445.

1.  CLAUZE ȘI CONDIȚII GARANȚIE
Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din aur sau argint și nu își schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare a acesteia pe o perioadă de 2 ani de la data achiziției, menționată pe factură. Pentru bijuteriile încrustate cu pietre, în cazul desprinderii/căderii acestora, producătorul sau, după caz, vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil cumpărătorului. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate pe site-ul bianconero.ro, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit sau bijuteriile vor fi înlocuite în condițiile OG nr. 21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări.  In cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar având o valoare echivalentă.Aurul poate fi galben, alb sau roz. Aurul este obţinut prin alierea metalului preţios cu un mix de metale care îi conferă nuanţa specifică. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din strălucire.Rodierea post-achiziție a bijuteriilor nu este inclusă în garanție.Pietrele de zirconiu se pot mătui în timp.

2. CERTIFICAT DE GARANȚIE
Prin prezentul certificat de garanție emis de SC GRINGO SRL, CUI RO37090126, J16/298/22.02.2017, se atestă că produsele Bianco Nero – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive, broșe, seturi, lanțuri – îndeplinesc parametrii și  cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicată și legea 449/2003. Drepturile consumatorului nu  sunt  afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție. Prin prezentul certificat de garanție vă asigurăm că bijuteriile Bianco Nero sunt marcate și analizate de A.N.P.C. –  Direcția Metale și Pietre Prețioase.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Accept Detalii