CUM ALEGI UN INEL?

Cauți cadoul perfect și cunoști preferințele persoanei dragi? Fără să știi dimensiunea potrivită, nu vei putea face surpriza pentru care te-ai pregătit. Din fericire, echipa Bianco Nero este alături de tine și dacă ești în căutarea unui inel. Iată ghidul complet pe care ți-l punem la dispoziție, pentru ca tu să ai nu doar garanția calității, ci și pe cea a unei alegeri cât mai precise.

 

MĂSURAREA DEGETULUI:

1. Cu ajutorul unui alt inel

Aceasta este varianta cea mai discretă de a identifica diamentrul corect al unei bijuterii care te interesează pentru a o face cadou. Folosește unul dintre inelele deja existente în colecția persoanei dragi, pentru a măsura dimensiunea acestuia cu o riglă. Vei acorda atenție distanței din interior, de la o margine la alta a bijuteriei.

2. Cu ajutorul unui șnur sau al unei panglici

Metoda cea mai ușoară, prin care afli dimensiunea corectă a unui inel, îți cere doar puțină îndemânare. Vei înfășura șnurul în jurul degetului și vei marca pe acesta punctele de intersecție ale materialului textil sau ale panglicii. Odată desfășurat materialul, lungimea dintre cele două puncte marcate va reprezenta circumferința degetului, valoare pe care o vei regăsi în tabelul nostru. În acest fel, îți face o idee mai clară asupra diametrului optim al inelului.

Folosește tabelul de mai jos pentru a afla diametrul interior al inelului și mărimea potrivită. Așază inelul peste cercurile din grafic, astfel încât marginea bijuteriei să de încadreze într-unul dintre cercuri.

Ai aflat dimensiunea potrivită? Înainte să comanzi, avem pentru tine câteva sfaturi, pentru mai multă exactitate:

– măsoară degetul cu șnurul atât seara, cât și dimineața, pentru că variațiile de temperatur de peste zi pot îngroșa degetele temporar. Vei avea, astfel, posibilitatea de a obține o valoare medie mai apropiată de realitate;

– în cazul în care circumferința măsurată a degetului se plasează între două valori de referință din tabel, alege-o pe cea mai mare dintre ele. Vei avea siguranța că inelul nu va fi strâmt pe deget;

– dacă ai la dispoziție un inel pe care persoana dragă deja îl poartă, și dacă vrei să faci o verificare suplimentară, te așteptăm la noi. În magazinele din Craiova, Cluj, Timișoara și Târgu Jiu, îți punem la dispoziție ustensile de măsurat și grafice ajutătoare.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
Accept Detalii