Ai întrebări?

Completează formularul de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp…

Vizitează-ne și în locațiile fizice!

Str. Brestei

Nr. 1, bloc K, parter

Noul magazin din Craiova

Este un lucru binecunoscut faptul că cele mai apreciate cadouri vin în cutiuțe mici! Deoarece ne dorim ca fiecare femeie să se simtă unică, magazinele noastre oferă o selecție impresionantă de bijuterii exclusiviste de pe 3 continente ale lumii. 

Str. Calea Bucuresti

Nr. 80, Electroputere Parc

Craiova Electroputere Parc Mall

Știm că procesul de alegere a unei bijuterii este unul complicat, așadar consilierii și specialiștii Bianco Nero sunt mereu la dispoziția ta! Asigurându-se că vei găsi cu ușurință bijuteria potrivită, indiferent de material, pietre sau modelul dorit.

Str. General Vaida Voevod

Nr. 53, Iulius Mall

Cluj Iulius Mall

Bijuteriile din aur de 14k cuceresc inima clienților ce ne trec pragul. Specialiștii Bianco Nero sunt pregătiți să îți prezinte bijuteriile atât din aur, cât și din argint, cu diferite pietre precum safir, smarald, zirconiu sau rubin și în final să îți ofere o bijuterie unică.

Str. Aristide Demetriade

Nr. 1, Iulius Mall

Timișoara Iulius Mall

Ne putem lăuda cu o vitrină impecabilă, unde sunt afișate bijuterii care merg chiar și până în pragul excentricității. Indiferent dacă esti mereu la curent cu noile colecții sau nu, consilierii noștri sunt pregătiți să te ajute în găsirea bijuteriei perfecte pentru tine.

Str. Termocentralei

Nr. 10, Shopping City

Târgu Jiu Shopping City

Detaliile fac diferența! De aceea, suntem atenți la fiecare aspect, de la alegerea bijuteriilor, până la aranjarea vitrinei și împachetarea cadourilor cu grijă. În magazinul nostru, chiar și cele mai simple bijuterii conțin detalii care vă vor face să vă simțiți unică.

      Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
      Accept Detalii