IMG 1339 scaled

GRINGO SRL

Sediul social: Craiova, Strada Ștefan Velovan numărul 25, bloc 3, scara 2, apartament 1

Înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J16/1920/2007

CUI: RO 22503479

Telefon comenzi online: 0790 000 296 (Luni – Vineri, 09:00 – 17:30)

Telefon reclamații : 0765 339 445

E-mail: bianconerosilver@yahoo.com

Bianco Nero Craiova

Procesul de alegere a unei bijuterii este unul complicat, dar consilierii si specialistii Bianco Nero iti sar in ajutor, fiind la dispozitia ta. Magazinul nostru prezinta o diversitate foarte mare, asigurandu-ne astfel ca fiecare client va gasi ceea ce isi doreste, fie ca este vorba de aur sau argint, vintage sau modern, cu pietre sau fara.

Bianco Nero Timișoara

Situat in Iulius Mall, cu o vitrina impecabila unde sunt afisate bijuterii care merg chiar pana in pragul excentricitatii, consilierii nostri in vanzari te asteapta sa iti alegi bijuteria perfecta impreuna cu noi. Daca esti mereu la curent cu noile colectii si interesata de moda, deja avem un indiciu in procesul de alegere a bijuteriei tale.

Bianco Nero Cluj

Bijuteriile din aur de 14k cuceresc inima clientilor ce ne trec pragul. Specialistii Bianco Nero sunt pregatiti sa iti prezinte bijuteriile atat din aur, cat si din argint cu diferite pietre precum safir, smarald, zirconiu sau rubin si in final sa iti ofere o bijuterie unica.

Bianco Nero Târgu Jiu

Detaliile fac diferenta! de aceea, suntem atenti la fiecare detaliu, de la alegerea bijuteriilor, pana la aranjarea vitrinei si pana la impachetarea acestora cu grija. In magazinul nostru, chiar si cele mai simple bijuterii contin detalii care va vor face sa va simtiti unica.