Ai întrebări?

Completează formularul de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp…

Vizitează-ne și în locațiile fizice!

Str. Calea Severinului

Nr. 9, Promenada Mall

Noul magazin din Craiova – Promenada Mall

Este un lucru binecunoscut faptul că cele mai apreciate cadouri vin în cutiuțe mici! Deoarece ne dorim ca fiecare femeie să se simtă unică, magazinele noastre oferă o selecție impresionantă de bijuterii exclusiviste de pe 3 continente ale lumii. 

Str. Calea Bucuresti

Nr. 80, Electroputere Parc

Craiova Electroputere Parc Mall – Magazin Diamonds

Alegerea unei bijuterii poate fi o provocare, dar echipa de la Bianco Nero, formată din consilieri și specialiști, este mereu gata să te ajute. Ei te vor ghida astfel încât să descoperi bijuteria ideală pentru tine, indiferent de material, pietre sau design.

Str. Calea Bucuresti

Nr. 80, Electroputere Parc

Craiova Electroputere Parc Mall – Insulă

Știm că procesul de alegere a unei bijuterii este unul complicat, așadar consilierii și specialiștii Bianco Nero sunt mereu la dispoziția ta! Asigurându-se că vei găsi cu ușurință bijuteria potrivită, indiferent de material, pietre sau modelul dorit.

Cluj Iulius Mall

Bijuteriile din aur de 14k cuceresc inima clienților ce ne trec pragul. Specialiștii Bianco Nero sunt pregătiți să îți prezinte bijuteriile atât din aur, cât și din argint, cu diferite pietre precum safir, smarald, zirconiu sau rubin și în final să îți ofere o bijuterie unică.

Timișoara Iulius Mall

Ne putem lăuda cu o vitrină impecabilă, unde sunt afișate bijuterii care merg chiar și până în pragul excentricității. Indiferent dacă esti mereu la curent cu noile colecții sau nu, consilierii noștri sunt pregătiți să te ajute în găsirea bijuteriei perfecte pentru tine.

      Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți.
      Accept Detalii